PRIVACY POLICY

*For the English version please scroll further down

Operator: SC PETCANGROUP S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, str. Opanez, 90-92, sector 2, numar de ordine in Registrul Comertului J40/10329/2015, Cod Unic de Inregistrare 34913163, CS 200 Lei,

Contact: 

E-mail: ask@humanapj.com 

Telefon: 0744638388

Cand vizitezi site-ul www.humanapj.com sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi datele tale cu caracter personal. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca datele tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le prelucram in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa.

Prin navigarea pe site-ul www.humanapj.com si/sau prin achizitionarea de produse pe site-ul nostru, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

SC PETCANGROUP SRL prelucreaza prin intermediul www.humanapj.com (“Site-ul”) un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate (“Politica”) descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitate de titular al acestor date.

DEFINITII TERMENI

www.humanapj.com (sau „Site-ul”) este un site de prezentare si comercializare on line a produselor de imbracamainte, incaltaminte si accessorii. Site-ul este detinut si administrat de  SC PETCANGROUP S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, str. Opanez, 90-92, sector 2, numar de ordine in Registrul Comertului J40/10329/2015, Cod Unic de Inregistrare 34913163, CS 200 Lei,

Potrivit Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018),SC PETCANGROUP SRL este operator de date cu caracter personal.

GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. 

„Prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

SC PETCANGROUP SRL poate schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe acest site.

INTREBARI SI SOLICITARI

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: ask@humanapj.com .

CE INFORMATII COLECTAM?

  1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar

Cand utilizezi formularele de pe site, cand achizitionezi produse pe site-ul nostru, cand ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi in orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii includ numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, etc.

Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Vom putea comunica, cu acordul dumneavoastra,  astfel de date – de exemplu  nume, prenume, data nasterii, adresa e-mail, telefon, sau orice alte date cu carcater personal ce urmeaza a fi transfereate catre alti operatori sau companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat (firme de curierat, institutii bancare, paypal), de exemplu pentru procesarea comenzilor dvs. Ne vom asigura ca aceste informatii vor fi pastrate de partenerii nostri in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei aplicabile.

  1. Informatii pe care le colectam automat

Cand navighezi pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita ta pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare. Poti vedea ce sunt cookie-urile citind in continuare aceasta pagina.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

In privinta datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin incheierea unui contract cu noi sau prin transmiterea comenzilor on-line si/sau contactarea noastra in vederea achizitionarii produselor comercializate de societatea noastra pe site-ul www.humanapj.com sau in orice alt mod, prelucrarea acestor date se face in scop contractual si legal. 

Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

IN CE SCOPURI COLECTAM DATELE? CARE ESTE BAZA LEGALĂ PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DVS.? 

În funcție de produsele, serviciile sau funcționalitățile de care doriți să beneficiați oricând, va trebui să prelucrăm anumite date personale, care, în general, vor fi după caz următoarele: 

  • datele de identificare (de exemplu, numele, prenumele, limba și țara din care interacționați cu noi, informațiile de contact: te;efon, email, etc); 
  • informații economice și de tranzacționare (de exemplu, informațiile privind plățile sau pe cele privind cardul bancar, informații despre achiziții, comenzi, returnări etc.); 
  • datele privind conectarea, geolocalizarea și navigația (în cazul în care interacționați cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil); 
  • informații comerciale (de exemplu, dacă sunteți abonat la newsletter-ul nostru); 
  • date privind gusturile și preferințele dvs. 

Rețineți că atunci când vă rugăm să completați datele personale pentru a vă oferi acces la anumite funcționalități sau servicii ale Platformei, vom marca unele câmpuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informații de care avem nevoie pentru a vă putea furniza serviciul sau pentru a vă oferi acces la funcționalitatea respectivă. Vă rugăm rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, este posibil să nu puteți finaliza înregistrarea dvs. ca utilizator sau să nu puteți beneficia de aceste servicii sau funcționalități. 

În funcție de modul în care interacționați cu site-ul nostru, vă vom prelucra datele personale în următoarele scopuri

  • Pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator al site-ului nostru:

În cazul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator pe site-ul nostru, trebuie să vă prelucrăm datele pentru a vă identifica ca utilizator al acestuia și pentru a vă oferi acces la diferitele sale funcționalități, produse și servicii disponibile pentru dvs. ca utilizator înregistrat. Puteți să vă anulați contul de utilizator înregistrat contactându-ne la urmatoarea adresa de e-mail: ask@humanapj.com . Prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru semnarea termenilor care reglementează utilizarea Site-ului. Cu alte cuvinte, pentru înregistrarea dvs. ca utilizator al site-ului, trebuie să vă prelucrăm datele personale, altfel nu am putea să vă gestionăm înregistrarea. 

  1. Pentru dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare- cumpărare sau a comenzilor on-line pe care l-ați încheiat cu Noi pe site

Acest scop include prelucrarea datelor personale, dupa cum urmeaza:

  • Să vă contactăm în legătură cu actualizările sau comunicările informative referitoare la funcționalitățile, produsele sau serviciile contractate 
  • Gestionarea plăților pentru produsele achiziționate, indiferent de mijlocul de plată utilizat.
  • Activarea mecanismelor necesare pentru a preveni potențiala fraudă împotriva dvs. și împotriva noastră în timpul procesului de cumpărare. Dacă apreciem că tranzacția ar putea fi frauduloasă, această prelucrare poate conduce la blocarea tranzacției.
  • Gestionarea posibilelor retururi după ce ați făcut o achiziție și gestionarea cererilor de informații privind disponibilitatea articolelor comercializate de societatea noastra
  • În scopul facturării și pentru a vă pune la dispoziție chitanțele și facturile aferente achizițiilor pe care le-ați efectuat pe site-ul nostru

Prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare sau de furnizare a serviciilor în relatie cu dvs.

Este posibil ca unele prelucrări de date aferente procesului de achiziție să se activeze doar pentru că solicitați acest lucru sau ne autorizați în acest sens, cum ar fi stocarea datelor privind plata (card) pentru achiziții viitoare sau pentru a vă informa despre disponibilitatea produselor noastre. În aceste cazuri, baza legală în temeiul căreia vă prelucrăm datele este consimțământul dumneavoastră. 

Apreciem că avem un interes legitim pentru efectuarea verificărilor necesare pentru a detecta și a preveni posibilele fraude atunci când faceți o achiziție. Înțelegem că prelucrarea acestor date este în avantajul tuturor părților implicate atunci când se efectuează plata pentru o achiziție și în mod special pentru dvs., deoarece ne permite să luăm măsuri pentru a vă proteja împotriva tentativelor de fraudă ale terților. 

  1. Pentru a răspunde solicitărilor sau cererilor pe care le faceți prin intermediul datelor de contact puse la dispozitia dvs de societatea noastra: email: ask@humanapj.com .

Prelucrăm numai datele personale strict necesare pentru a vă gestiona sau a vă rezolva solicitarea sau cererea. 

Apreciem că avem un interes legitim să răspundem solicitărilor sau întrebărilor pe care ni le puneți prin diferitele mijloace de contact existente. Înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs., deoarece ne permite să vă putem ajuta în mod corespunzător și să găsim soluție întrebărilor. 

Când ne contactați, în special, pentru gestionarea incidentelor legate de comanda dvs. sau de produsul/serviciul achiziționat pe Site, prelucrarea este necesară pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare si/sau a comenzilor on-line

Când interogarea dvs. este în legătură cu exercitarea drepturilor despre care vă informăm mai jos sau în legătură cu reclamații față de produsele sau serviciile noastre, prelucrarea datelor dvs. este pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale

  • În scopuri de marketing 

Acest scop include prelucrarea datelor personale, în principal pentru: 

▪ În cazul în care vă abonați la Newsletter, vă vom prelucra datele personale pentru a vă gestiona abonamentul, inclusiv trimiterea de informații personalizate despre produsele sau serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS). 

▪ Prin urmare, rețineți că această prelucrare a datelor implică analiza profilului dvs. de utilizator sau de client în scopul creării de profile prin care determinam preferințele dvs. și, astfel, ce produse și servicii se potrivesc cel mai bine stilului dvs. de la momentul expedierii informațiilor. 

▪ Rețineți că vă puteți dezabona de la Newsletter în orice moment și total gratuit prin secțiunea “Newsletter” a site-ului, precum și prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare. 

▪  Pentru realizarea de acțiuni promoționale (de exemplu, pentru desfășurarea de concursuri sau trimiterea listei de articole salvate pe adresa de e-mail pe care ne-o indicati). Prin participarea la orice acțiune promoțională, ne autorizați să prelucrăm datele furnizate aferente fiecăreire acțiuni și pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi rețelele de socializare sau chiar pe Platformă. La fiecare acțiune promoțională la care participați, veți putea accesa secțiune de termeni si condiții, în care vă vom oferi informații mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor dvs. 

▪  Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, poti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail.

Vă prelucrăm datele dvs. în scopuri de marketing în baza consimțământului pe care ni-l dați, de exemplu atunci când sunteți de acord să primiți informații personalizate prin diverse mijloace sau când acceptați termenii și condițiile legale de a participa la o acțiune promoțională. 

Pentru a vă prezenta informații personalizate, considerăm că avem un interes legitim pentru întocmirea profilului dvs. cu informațiile pe care le avem despre dvs. (cum ar fi navigarea pe care o efectuați, preferințele sau istoricul achizițiilor) și cu datele personale pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi intervalul de vârstă sau limba, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dvs. deoarece permite să vă îmbunătățiți experiența ca utilizator și să accesați informațiile în funcție de preferințele dvs. 

Colectarea datelor – se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe Site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Se utilizeaza adrese IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra Site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea Site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter-ul si la mesajele comerciale ale Companiei sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania SC PETCANGROUP SRL.

Pentru transmiterea newsletter-ului vom utiliza adresa dumneavoastra de e-mail pe toata durata existentei contului de utilizator sau pe durata cat sunteti abonat la newsletter.

In orice moment va veti putea dezabona de la newsletter urmand pasii din ultimul newsletter primit sau prin trimiterea unui e-mail la adresa ask@humanapj.com de la adresa pe care primiti newsletter-ul.

CONT CLIENT

Pentru a efectua o comanda aveti posibilitatea de a va inregistra pe Site cu nume, prenume, adresa, cont bancar, parola si date de contact (adresa de e-mail si telefon). Datele furnizate la inregistrarea unui Cont vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioara in cont, pentru procesarea comenzilor si pentru livrarea produselor achizitionate prin site, si doar pe durata existentei Contului.

In vederea procesarii platilor online datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate de catre furnizorul nostru de plati electronice: www.netopia-payments.com

Prin plasarea unei comenzi confirmati ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania SC PETCANGROUP.SRL.

CAT TIMP STOCAM DATELE?

In functie de scopul in care au fost colectate datele dvs. personale acestea vor fi stocate dupa cum urmeaza:

  • Vom prelucra datele dvs. pe perioada cât aveți statutul de utilizator înregistrat (adică până când decideți să vă dezabonați). 
  • Vom prelucra datele dvs. pe durata de timp necesară pentru a gestiona achiziționarea produselor sau a serviciilor pe care le-ați cumpărat, incluzând eventuale returnări, reclamații sau plângeri legate de achiziționarea produsului sau a serviciului respectiv.
  • În unele situații, vom prelucra datele doar până în momentul pe care îl stabiliți dvs., așa cum este cazul datelor privind plățile (cu cardul) pe care ne solicitați să le stocăm pentru eventuale achiziții viitoare. 
  • Vom prelucra datele dvs. până când vă veți dezabona sau veți anula abonamentul la newsletter. 

CUI DEZVALUIM INFORMATIILE TALE?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

  • Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile de curierat transport, institutiile bancare, paypal, furnizori de servicii tehnologice, furnizori si colaboratori de servicii legate de marketing si publicitate, etc, care ne ajuta in propria noastra activitate, companiilor care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;
    Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
    Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

TRANSFERAM DATE CATRE STATE TERTE?

In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

Dreptul de acces al persoanei vizate inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele. 

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

In cazul in care sunteți utilizator înregistrat al site-ului www.humanapj.com, puteți accesa secțiunea corespunzătoare datelor personale din contul dvs. pentru a modifica sau actualiza datele personale. Oricum, rețineți că prin furnizarea activă a datelor dvs. personale prin orice mijloace, garantați că acestea sunt adevărate și exacte și vă angajați să ne comunicați orice modificare sau schimbare a acestora. Orice pierdere sau daună provocată site-ului sau operatorului site-ului sau oricărei părți terțe prin comunicarea unor informații eronate, inexacte sau incomplete în formularele de înregistrare, va constitui responsabilitatea exclusivă a utilizatorului. Vă rugăm rețineți ca regulă generală că trebuie să puneți la dispoziție doar datele dvs. personale, nu și pe cele ale altor persoane, cu excepția cazurilor permise în această Politică de confidențialitate 

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care compania noastra nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie și procesul decizional individual automatizat  vizeaza dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment. De asemenea ai  dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Mai multe informatii despre drepturile dumneavoastra, modalitati de aplicare, exceptii etc, puteti obtine consultand prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (04.05.2016) şi aplicabil de la 25 mai 2018 (link util: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO).

CUM ITI EXERCITI DREPTURILE

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul nostru din Bucuresti, str. Opanez, 90-92, sector 2. In plus, daca ai nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale ni le poti trimite la adresa de e-mail: ask@humanapj.com. 

Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la sediul acesteia din Bucuresti, Sector 1, B-dul Gheorghe Magheru Nr. 28 – 30, Cod Postal 010336, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro sau puteti sa va adresati justitiei (art. 79).

SUGESTII SI RECLAMATII SAU ALTE COMUNICARI 

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: ask@humanapj.com

In situatia unei reclamatii legate de activitatea dumneavoastra desfasurata in Site, inclusiv dar fara a se limita la comentariile efectuate sau link-urile accesate, societatea noastra, in cazul in care legislatia in vigoare o impune, va furniza datele dvs personale catre organele de cercetare. In cazurile in care furnizarea datelor dvs persoanele nu este obligatorie, conform legislatiei in vigoare, nu vom furniza datele dumneavoastra persoanelor care au facut eventualele reclamatii, decat cu acordul dumneavoastra.

TE RUGAM SA RETII URMATOARELE:

  • Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
    • Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.
  • Imposibilitatea de a te indentifica. In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser.

In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul poate contine link-uri si aplicatii ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook®, Twitter®, Google® prin intermediul carora aveti posibilitatea sa faceti anumite actiuni.

In situatia in care folositi linkuri sau faceti anumite actiuni legate de serviciile sociale de comunicare, permiteti Companiei sa afiseze acest lucru in Site, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existentei Site-ului. De asemenea efectuand asemenea actiuni permiteti Companiei sa transmita furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informatiile sau actiunile pe care le-ati efectuat, precum si permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informatii asociate actiunii efectuate.

Furnizorii de servicii sociale de comunicare ale caror link-uri sau aplicatii le puteti utiliza folosind Site-ul sunt la acest moment: Facebook®, Google®, Twitter®, Pinterest®, YouTube®. Pentru informatii privind politicile de prelucrare a datelor personale ale acestor companii, vizitati web-site-urile corespunzatoare.

SECURITATEA DATELOR

Depunem toate eforturile rezonabile, pentru a va proteja viata privata. Din acest motiv, societatea noastra va lua toate masurile care se impun in vederea asigurarii securitatii datelor dumneavoastra personale.

Prin abonarea la utilizarea Site-ului sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania SC PETCANGROUP SRL.

MODIFICARI IN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

La anumite intervale de timp pot exista modificari la politica de confidentialitate sau in privinta modului de prelucrare. Recomandam vizitatorilor Site-ului sa reviziteze prezenta politica pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

Daca avem adresa dumneavoastra de e-mail, va vom contacta sa va anuntam de aceste modificari.

WEBSITE-URI ALE TERTILOR

Site-ul nostru contine legaturi catre website-uri operate de catre terti. Nu ne asumam responsabilitatea pentru practicile privind confidentialitatea website-urilor operate de catre terti care sunt legate la sau integrate cu Site-ul nostru.

Includerea unei legaturi pe Site nu implica aprobarea, recunoasterea sau confirmarea securitatii site-urilor respective.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE COPII

Acest site nu este destinat persoanelor sub varsta de optsprezece (18) ani si solicitam ca aceste persoane sa nu furnizeze Date Personale prin Site.

Persoanele/vizitatorii care acceseaza prezentul site declara ca au peste optsprezece (18) ani,

LIMITAREA RASPUNDERII SC PETCANGROUP SRL

SC PETCANGROUP SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe Site.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula promotia si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta.

Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata/in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi in orice mod, atat ca imagine (culoare, textura, etc), cat si datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila.

Echipa noastra va multumeste pentru increderea acordata!”

Privacy Policy 

Operator: SC PETCANGROUP S.R.L., a Romanian legal entity, with its Registered Office in Bucharest 90-92 Opanez Street, District 2 (Bucuresti, str. Opanez, 90-92, sector 2), registered with the Trade Registry under number  J40/10329/2015,  Sole Registration Code 34913163, share capital: 200 Lei,

Contact: 

E-mail: ask@humanapj.com 

Phone: 0744638388

When you access our website: www.humanapj.com  or you use our services, you entrust us with your personal data. The purpose of this Privacy Policy is to explain to you, the kind of personal data that we process, why we process it and what we do with it. Being fully aware of the fact that your personal data belongs to you, we do everything in our power to process such data safely. We do not provide any information to any third party without telling you about it.

By accessing our website www.humanapj.com  and/or by buying products on this website, you state that you have been properly informed on the processing of your personal data, by reading this document called “Confidentiality Policy”. 

 SC PETCANGROUP SRL is processing,  via its website www.humanapj.com  (the “Website”), a limited amount of your personal data. This Privacy Policy (the “Policy”) describes the processed data, the purpose of this processing operation, the processing method and the rights you are entitled to, as holder of such data. 

DEFINITIONS 

www.humanapj.com (or the “Website”) is an online presentation and sale platform, for clothes, shoes and accessories. The Website is owned and administered by SC PETCANGROUP S.R.L., a Romanian legal entity, with its Registered Office in Bucharest 90-92 Opanez Street, District 2 (Bucuresti, str. Opanez, 90-92, sector 2), registered with the Trade Registry under number  J40/10329/2015,  Sole Registration Code 34913163, share capital: 200 Lei,

SC PETCANGROUP SRL  is a personal data operator, under Law no. 677/2001  and under (EU) regulation no. 679/2016 (applicable in Romanian only after the 25th of May, 2018). 

GDPR”  is the (EU) Regulation no. 679/2016 on the protection of individuals’ personal data, in terms of such personal data’s processing and its free movement, repealing Directive no. 95/46/CE. 

Personal Data” means any information related to an identifiable or unidentifiable individual (the “person concerned”); An identifiable individual is a person who can be directly or indirectly identified, mainly by reference to an identification element, such as that person’s name, their identification number, location information, online identifier or by reference to one or multiple specific elements, related to that person’s physical, physiological, genetic, psychiatric, economic, cultural or social identity. 

Processing” means any operation nor set of operations carried out on personal data or on sets of personal data, whether or not any automation means are used to do so, such as collecting, recording, organising, structuring, storing, adapting or modifying, extracting, consulting, using, revealing by submitting, disseminating or providing such data in any other way, aligning or combining, restricting, deleting or destroying the above mentioned data. 

SC PETCANGROUP SRL may modify this Privacy Policy at any time. All updates and changes brought to this Policy become valid right after they are notified to clients, which shall be done by posting the appropriate notifications on this website. 

QUERIES AND REQUESTS 

If you have any questions or doubts related to the processing of your personal data or you wish to exert your legal rights connected to the personal data we hold, or if you are worried about the way we treat any confidentiality issue, you can send us an e-mail at: ask@humanapj.com .

WHAT DATA DO WE COLLECT? 

  1. Information that you provide to us voluntarily 

When you use any form on our Website, when you buy products on our website, when you contact us by phone or by e-mail or you communicate with us in any way, you voluntarily provide us with the information we process. This information includes your surname, your first name, your e-mail address, your phone number, etc. 

Once you provide us with this information, we keep it safe and confidential, in our database. With your consent, we will be able to communicate such data – for instance, your surname, your first name, your date of birth, your e-mail address, your phone number or any other personal data – to other operators or companies we have partnerships with (courier companies, banking institutions, Paypal), in order to process your orders. We will make sure that this information is kept safe by our partners and the supply of such personal information is done in compliance with the applicable law. 

  1. Information we collect automatically 

When you come to our website, we might collect information on your online visit. Such information may include your IP address, your operation system, your browser, your online activity and other information on the way you interact with our website. We may collect this information by using cookies or other similar technologies. You can find out what cookies are by continuing to read this page. 

WHAT ARE THE LEGAL GROUNDS FOR OUR PROCESSING OPERATION

In relation to the data that you provide to us voluntarily, by filling in and submitting our forms, by concluding a contract with us or by launching orders online and/or by contacting us in order to buy the products sold by our company online, on www.humanapj.com or in any other way, the processing of such data is carried out for legal contractual purposes. 

Both under the current legislation in place and under GDPR (applicable from the 25th of  May 2018) your consent is not required if the processing is needed to fulfil  legal obligation or for a legitimate interest. 

When it comes to the data we collect automatically, via our cookies or other similar technologies, the ground for processing such data is represented by your consent. Once you access our Website, you validly give your consent for this processing. 

FOR WHAT PURPOSES DO WE COLLECT DATA? WHAT IS THE LEGAL GROUND FOR US TO PROCESS YOUR DATA

Depending on the products, the services or the functionalities you want to have available at any time, we will have to process some personal data, that will usually the following: 

  • Identification information (for instance: your surname, your first name, your language and the country from which you interact with us, your contact details: phone number, email, etc.)
  • Economic and transactional information (for instance: payment-related information, information related to your card, information on your acquisitions, orders, returns, etc.)
  • Information on your connectivity, geo-location and navigation ( if you are interacting with us from your mobile phone, for example);
  • Commercial information (whether or not you have a subscription to our newsletter, for instance);
  • Information on your tastes and preferences

Please bear in mind that, when we ask you to fill in your personal information, in order to give you access to certain functionalities or services on our Platform, we will mark those fields as mandatory because these are pieces of information that we need, in order to provide you with the desired service or to give you access to the functionality that you want. Please remember that, if you decide not to give us this information, you might not be able to complete your registration as a user or benefit from the services or functionalities that you want. 

Depending on the way you interact with our website, we will process your personal data for the following purposes

  1. To better manage your registration as a user of our website

If you decide to register as a user on our website, we must process your data to identify you as a user of the said website and to give you access to its various functionalities, and to the products and services available for you, as a registered user. You can cancel your user account by contacting us at the following email address: ask@humanapj.com.  Your personal data has to be processed in order to sign the terms regulating the Website’s use. In other words, in order for you to register as a user on the Website, we must process your personal data. Otherwise, we would not be able to manage your registration. 

  1. For the development, the fulfilment and the execution of the sale and purchase contract or the online orders, that you have concluded/placed with us on the Website. 

This purpose comprises various instances of personal data processing, as follows: 

  • In order for us to contact you in connection with any updates or informative communications related to the contracted functionalities,  products or services
  • To manage the payments of made for the products bought, regardless of the payment method used. 
  • To activate the mechanism needed to prevent any potential fraud against you and us, during the acquisition process. If we consider the transaction as potentially fraudulent, this processing operation may help us bloc the transaction. manage possible 
  • To manage any possible kickbacks once you have made an acquisition and to manage the information requests related to the availability of any articles marketed by our company
  • For invoicing purposes or to provide you with the receipts and the invoices issued for your purchases made on our website. 

Your personal data needs to be processed in order to execute the sale and purchase contract or the service provision contract concluded with you. 

It is possible for certain data processing operations to activate during a purchasing transaction, only because you ask for them to activate or because you authorise us to do so- such as storing your payment information (card) for future activities or to keep you informed on the availability of our products. In such cases, the legal ground for processing your data is your consent

We consider that we have a legitimate interest in carrying out the necessary checks to detect and prevent any possible frauds when you make an acquisition. We understand that the processing of this data is in the advantage of all parties involved when a payment is made for a certain acquisition, particularly for you, because it allows us to take the necessary measures to protect you against any fraud attempts from third parties. 

  1. To answer the requests and queries you make via the contact information made available to you, by our company: email: ask@humanapj.com.

We only process the personal data that is strictly needed to manage or solve your requests or queries. 

We consider that we have a legitimate interest in answering your requests and queries, sent to us using the various contact means available.  We understand that the processing of this data is also in our advantage, because it allows us to help you in an appropriate manner and to provide you with adequate answers to your queries. 

When you contact us, especially to manage incidents related to your orders, or the product/service you acquired on the Website, the processing of your data is needed to execute the sale and purchase contract and/or the on-line orders

When your query is related to the exertion of your rights, stated below or to any complaints about our products or services, your personal data has to be processed to comply with our legal obligations. 

  1. For marketing purposes 

This purpose implies the processing of your personal data mainly for the following reasons: 

    • If you subscribe to our Newsletter we will process your personal data to manage your subscription, including to send you customised information about our products or services, by various means (such as e-mail or SMS). 
    • Therefore, please remember that this type of data processing implies an analysis of your user or client profile in order to create profiles that would help us figure out your preferences, thus allowing us to identify the types of products and services that best fit your lifestyle, when we send you the required information. 
    • Please keep in mind that you can unsubscribe from our Newsletter at any time and free of any charge, via the “Newsletter” section of our website, or by following the instructions provided in each communication. 
    • For promotion purposes (for instance, to organise competitions or to send a list of saved items, to the email address indicated by you). By taking part in any promotional activity, you authorise us to process your personal data submitted for each action, which we can communicate in various way, such as social media or even on our Platform. During each promotional activity that you are part of, you will be able to access the “terms and conditions” section, where you can find detailed information on the processing of your data. 
  • if you don’t want to receive promotional messages any more, you can make them stop by following the “unsubscribe” instructions included in each e-mail

We process your personal data for marketing purposes based on your consent, which you give to us, for instance, when you agree to receive personalised information in various ways or when you accept the legal terms and conditions to participate in a promotional activity. In order to provide you with personalised information, it is our opinion that we have a legitimate interest in generating a profile about you, comprising the information that we have about you (such as your online navigation, your preferences and your purchase history) and the personal data that you have provided to us, such as your age group or your language, and we understand that this processing is also in your own advantage, as it allows you to  improve your experience as a  user and to access this information depending on your preferences. 

Data collection is carried out by various methods and with various specific instruments such as: professional traffic surveillance software, newsletter management application,  by saving in our database various contact forms available on the Website, filled in by our online users, by questionnaires, etc. 

IP addresses are used to analyse your navigation patterns, to manage the Website, to supervise the interests of our clients and to collect demographic data for internal purposes. All these are meant to the use of the Website easier and to publish information that is as relevant as possible for our users’ interests. 

NEWSLETTER

If you subscribe to our newsletter and the Company’s commercial messages, you agree for your personal data to be processed by SC PETCANGROUP SRL.

You will be able to unsubscribe from our newsletter at any time, by following the steps indicated in the latest  newsletter received or by sending an email to the following address: ask@humanapj.com , from the address on which the newsletter is sent to you. 

CLIENT ACCOUNT 

In order to place an order, you can register on the website with your surname, first name, your address, your bank account, your password and your contact details (e-mail address and phone number). The data provided when you create an Account, shall only be processed for your subsequent identification in the account, to process your orders and to deliver the products that you buy on the website, only while the Account is active. 

In order to process your online payments, your personal data will be processed by our provider of electronic payment services: www.netopia-payments.com

By placing an order you confirm that you agree to your personal data being processed by SC PETCANGROUP.SRL. 

HOW LONG DO WE STORE YOUR DATA? 

Depending on the purpose for which it was collected, your personal data will be stored as follows: 

  • We will process your data as long as you are a registered user (e.g., until you decide to unsubscribe). 
  • We will process your personal data as long as necessary to manage the acquisition of your products and services bough, including any eventual kickbacks, complaints or claims related to the acquisition of the product or service in question. 
  • In some situations, we will process your data until you ask us to stop, as it is in the case of personal data related to payments (by card) that you ask us to store for eventual future acquisitions. 
  • We will process your data until you unsubscribe or you cancel your subscription to our newsletter. 

TO WHOM DO WE REVEAL OUT PERSONAL DATA 

We will not reveal your personal information to third parties, so they can use it for their own marketing or commercial purposes. However, we might reveal your personal information to the following entities:

  • Service providers.  We might reveal your information to other companies providing us with services and acting as Attorneys in Fact, for us, such as transport or courier companies, banking institutions, paypal, technological service providers, service providers and collaborators in the field of marketing and advertising, etc., who help us in our activity , companies that assist us with the invoicing operation or companies that sent e-mail on our behalf. These entities are selected very carefully, and, when we choose them, we make sure that they meet the specific requirements related to personal data protection. These entities have limited powers to use your personal information for purposes other than providing their services to us. 
  • To Courts of Law, Prosecutor’s Offices and other public authorities in order to comply with the law or as a result of a mandatory legal procedure (such as a Search Warrant or a Court Ruling). 
  • To other courts, with your consent or following your instructions. Besides the revealing policies described in this Confidentiality Policy, we might also sent information to third parties to which you consent or you ask us to send such personal data. 

DO WE TRANSFER ANY DATA TO THIRD PARTY STATES? 

Currently, we are not transferring any data to any state outside of the European Union. If we change this policy, we will inform you accordingly we will provide you with the appropriate guarantees and we will ask for your consent with this regard. 

WHAT ARE YOUR RIGHTS? 

A concerned person’s access right means that you have the right to obtain a confirmation from us, stating whether or not we are processing personal data belonging to you and, if the answer is yes, you have the right to access the data in question and the information related to the way such data is processed. 

The rectifying right – refers to correcting, without any unjustified delays, any inaccurate personal data. Such rectification shall be communicated to any consignee to whom the data has been sent, except when this proves to be impossible or it requires disproportionate efforts. 

If you are a registered user on our website www.humanapj.com, you can access the personal data section in your account, in order to modify or update your personal data. 

In any case, please keep in mind that, by actively providing your personal data, by any means, you guarantee that such data is true and accurate and you undertake to inform us on any modification or change of such data. 

Any loss or prejudice caused to the Website or the website operator or to any other third party, by giving us wrong, inaccurate or incomplete information in your registration forms, shall fall under the sole responsibility of the user. As a general rule, please remember that you must provide us only with your own personal data, not with other people’s data, except for the situations permitted by this Confidentiality Policy. 

The right to have your personal data deleted (the “right to be forgotten”) means that you are entitled to ask us to delete your personal data, without any unjustified delays, if one of the following reasons apply: this data is no longer needed to fulfil the purpose for which it has been collected or processed; you withdraw your consent and there is no other legal ground to continue to process your data; you oppose the processing of your data and there are no legitimate reasons that would prevail; the personal data has been processed illegally; your personal data has to be deleted in order to comply with a legal obligation in place; your personal data has been collected in order to provide you with services of the informational company. 

The right to restrict the processing of one’s data may be exerted if the person concerned is contesting the accuracy of the data in question, over a period of time that would allow us to check the accuracy of the contested data; if the processing is illegal and the person concerned opposes the collection of his/her personal data, requesting the collection and processing of such data to be restricted instead; if our company no longer needs such personal data for processing purposes, but the person concerned requests such data nonetheless, in order to determine, to exert or to defend one of  his/her rights in court; if the person concerned has opposed the processing of his/her data, during the period of time when one has to verify whether the operator’s legitimate rights prevail over the rights of the concerned person. 

Data portability rights – refer to the right to receive one’s personal data in a structured format, that is used frequently and can be read automatically and the right for such data to be transmitted directly to other operator, if this is technically feasible. 

The opposition right and the individual automated decision-making process – refers to your right to oppose the processing of your data when such processing is needed to fulfil an assignment that serves a public interest or it takes into account a legitimate interest held by the operator. When the processing of your personal data is made for marketing purposes, you have the right to oppose such processing, at any time. Besides, you are also entitled not to be the subject of a decision based exclusively on automatic processing operations, including profile creation, which generates legal effects in relation to the person concerned or  it significantly affect the person concerned in a similar manner.  

You can find more information about your rights, their application methods, exceptions, etc.by reading the (EU) regulation 2016/679, issued by the European Parliament and the European Council, on the 27th of April, 2016, regarding the protection of personal data belonging to individuals, when it comes to the processing and the free movement of such data, repealing Directive no. 95/46/CE, published in the Official Gazette of the European Union L 119 (04.05.2016) and applicable from the 25th of May, 2018 (useful link : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO).

HOW TO EXERT YOUR RIGHTS 

All these rights may be exerted by submitting a written, signed and dated application, to our Head Office in Bucharest, 90-92 Opanez Street, District 2. Besides, if you have any complaints or questions about the processing of your personal data, you can communicate them to us at the following e-mail address: ask@humanapj.com. 

Any complaints related to the processing of your data may be addressed to the National Supervisory Authority for Personal Data Processing, at its headquarters in Bucharest, District 1, 28 – 30  Gheorghe Magheru Boulevard, Post Code: 010336, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro or you can resort to the justice system (art. 79). 

SUGGESTIONS AND COMPLAINTS OR OTHER COMMUNICATIONS 

If you have any comments, questions or complaints, please contact us at the following address: ask@humanapj.com

In case of complaints related to your activity carried out on our Website, including, without being limited to comments you have posted or the links you have accessed, our company will provide your personal data to the investigation body, if the existing legislation in place, requires it to do so. If we are not obliged, under the law, to reveal your personal data, we will not reveal it, unless you give us your consent to do so. 

PLEASE REMEMBER THE FOLLOWING: 

  • Deadline: we will try to answer your queries within 30 days. However, this deadline may be extended due to specific reasons connected to the law or the complexity of your request. 
  • Access restriction: in certain cases, we might not be able to give you access to all or some of your personal data, due to the existing legal provisions in place. If we reject your access request, we will give you a motivation for this rejection. 
  • Impossibility to identify you. In certain cases, we might not be able to search your personal data, due to the identification items that you provide in your application. One example of personal data that we cannot search when you provide us with your name and your e-mail address is the data collected by our cookies. 

In such cases, if we cannot identify you as a person concerned, we will not be able to answer your request, except when you provide us with additional information that would allow is to identify you. 

USING THE WEBSITE’S CONTENT

The Website can comprise links and applications belonging to our social media and communication service suppliers, such as, but without being limited to: Facebook®, Twitter®, Google®, which will allow you to carry out certain actions. 

If you use links or you carry out certain actions connected to social media and communication services, you allow the Company to post this on the Website, and the processing of your data shall last as long as the Website exists. Besides, by carrying out these actions, you allow the Company to transmit your information or the action that you have executed, to the entities providing these social media and communication services and you also give your consent to receive, from these providers, any information associated to your actions. 

Currently, the social media and communication service providers, whose links and applications you may use on our Website, are the following: Facebook®, Google®, Twitter®, Pinterest®, YouTube®. For more information related to the personal data processing policies applied by these companies,  please visit the appropriate websites. 

DATA SECURITY 

We make all reasonable efforts to protect your privacy. For this reason, our company will take all measures needed to make sure that your personal data is secure. 

By subscribing to the use of our Website, your consent to your personal data being processed by SC PETCANGROUP SRL.

MODIFYING THE PRIVACY POLICY 

Periodically, there might be changes brought to this confidentiality policy or the processing methods used. When you visit our Website, we recommend you to review this Policy in order to be up to date with any eventual changes. If we have your e-mail address, we will contact you to inform you on any such changes. 

THIRD PARTY WEBSITES 

Our website comprises links to other websites operated by third parties. We do not take any responsibility for the confidentiality practices applicable on any third-party operated websites, linked to or registered on our Website. 

The inclusion of a link on our Website, does not imply that we have approved, recognized or conformed in any way, the security measures of such website. 

USE OF OUR WEBSITE BY CHILDREN 

This website is not meant to be used by people under the age of eighteen (18) and we request such people to provide us with personal data on the Website

All people/ visitors accessing our Website state that they are over eighteen (18) years old. 

LIMITATION OF LIABILITY FOR SC PETCANGROUP SRL

SC PETCANGROUP SRL is not and cannot be held liable for any prejudices caused by the errors in, the inaccuracy of or the failure to update any information published on the Website. 

If the prices or any other details related to our products/promotions, are wrongly posted on the Website, including due to the fact that they have been inaccurately introduced in the database, we reserve the right to cancel the promotion in question and to inform the client on the error occurred, by phone/ e-mail, in the shortest possible time. 

The princes of the products posted on this Website are for information purposes only and they may suffer unannounced modifications. The Promotions posted on the Website are valid during the specified period of time / if no period of time is mentioned, they shall be valid until we run out of available stocks. 

Also, any pictures presented in the Website, are there only as examples, and the products actually delivered may be different form the pictures, both in terms of looks (colour, texture, etc.,) and in terms of properties, design – without any prior notification. 

Our team thanks you for your trust! 

Join our HUMAN family

Sign up to keep updated and to receive 10% off on your first order.